Várólistára (31)

Novemberben érkezik egy nagyon várt könyv, amire már hónapok óta várok, pontosabban azóta mióta olvastam Leila Meacham Magyarországon elsőként megjelent regényét, a Rózsák-at. Az új könyv az angol címmel megegyező nevet kapott: Somerset. Addig nem is akartam az írónő Rózsák című regényéről írni, amíg nem olvastam az előzményt. Az I.P.C. Könyvek Kft. jóvoltából érkezik még Natasha Solomons első megjelent regénye Mr. Rosenblum listája címmel. Nem fogok hiányban szenvedni történelmi romantikából sem. Befejeződik Madeline Hunter sorozata és végre megtudjuk, hogy Castleford hercege végre révbe ér-e? Ezzel nem ért véget a lezárások listája, mivel Cora Carmack Szakítópróba sorozat is végéhez érkezik. A hónap közepén pedig megjelenik Nicolas Barreau második magyar nyelvű könyve, Álmaim asszonya címmel. Őszintén megmondom, hirtelenjében nem tudnék választani, melyik az a mű melyet a legjobban várok, melyik az amelyikre való várakozás leginkább felcsigáz.

Natasha Solomons – Mr. Rosenblum listája

Várható megjelenés: 2014.11.04.
Kiadó: I.P.C. Könyvek Kft.
Oldalszám:
Ár: 3190.-

Jack Rosenblum a második világháború elején feleségével és kislányával, menekülni kényszerül Berlinből. Így megannyi sorstársával együtt zsidó menekültként érkezik Angliába. A bevándorlók kapnak egy listát, hogy könnyebb legyen számukra a beilleszkedés, és hogyan viselkedjenek „angolként”. Jack igyekszik pontról pontra betartani a javaslatokat. Kitartásának köszönhetően egy szőnyeggyárat működtet, méregdrága Savile Roow öltönyt visel, Jaguarral közlekedik, Fortnum & Mason lekvárt reggelizik, sosem beszél németül – eltekintve az alkalmanként használt szitokszavaktól -, és fel tudja sorolni a brit monarchia valaha élt összes szereplőjének nevét.
Egy dolgot nem tud elérni: hogy megbecsült tagja lehessen egy előkelő angol golfklubnak. A háború utáni Angliában ez számára a lehetetlenséggel egyenlő. Ezért Jack Rosenblum úgy határoz, hogy megépíti a saját golfpályáját, és létrehozza a saját elegáns golfklubját.
Rosenblum felesége, Sadie azonban nem osztja férje lelkesedését. Különösen azután nem, hogy Jack egy nádtetős parasztházba költözteti Dorsetben, ahol könnyebben valósíthatja meg az álmát. Sadie nem akarja elfelejteni, hogy kik ők, és honnan is származnak. Azokat a süteményeket szeretné sütni, melyeket még a régi otthonában szolgált fel a vendégeinek, és emlékezni akar az elmúlt időkre.

Madeline Hunter – Gyémántcsillogás

Várható megjelenés: 2014.11.05.
Sorozat: Virágritkaságok #4
Kiadó: General Press
Oldalszám: 312
Ár: 2990.-

Castleford hercege olyan régóta él kicsapongó, züllött életet, hogy már egyáltalán nem érdeklik a személyét érintő folyamatos pletykák. Társadalmi helyzetéből fakadó fárasztó kötelezettségei mélységesen untatják, így italozással és nőkkel múlatja az időt, sőt olykor a párbajozást is unaloműző foglalatosságnak tekinti. Ám ha valami felkelti a kíváncsiságát, bámulatos módon képes felülkerekedni mérhetetlen közönyén, hogy megtalálja a válaszokat az őt leginkább foglalkoztató kérdésekre.
Daphne Joyes ellenáll a megrögzött élvhajhász csábításának. Abban bízik, hogy a herceg hamarosan elveszíti érdeklődését iránta, és végre minden visszatérhet a rendes kerékvágásba. Csakhogy a nő szépsége, bája és hihetetlen lelki nyugalma elbűvöli a férfit, aki elhatározza, hogy mindenáron megszerzi őt magának. A feladat nem egyszerű, Daphne múltját és jelenét ugyanis súlyos titkok terhelik…

Leila Meacham – Somerset

Várható megjelenés: 2014.11.06.
Kiadó: I.P.C. Könyvek Kft.
Oldalszám: 592
Ár: 3499.-

AZ APÁK BŰNEI A FIÚKRA SZÁLLNAK. VAGY A LÁNYOKRA? NETÁN AZ UNOKÁKRA?
A RÓZSÁK CÍMŰ BESTSELLER SZERZŐJÉNEK KÖNYVÉBŐL KIDERÜL, HOGYAN KEZDŐDÖTT A TOLIVEREK, A WARWICKOK ÉS A DUMONT-OK TEXASI TÖRTÉNETE.
Silas Toliver másodszülött fiú, így álma, hogy saját ültetvénye legyen, otthon, Dél-Karolinában, nem valósulhat meg. Ezért a férfi elhatározza, hogy legjobb barátjával, Jeremy Warwickkal elhagyja otthonát, és új életet kezd az ismeretlen Texasban. Ám a körülmények megváltoznak, ezért tervét csak úgy tudja megvalósítani, ha üzletet köt az ördöggel. Vajon egy ilyen döntés után megtalálhatja-e a boldogságot, vagy anyjának lesz igaza, és családját örökké sújtani fogja a Toliver-átok?
A Somerset hat és fél évtizedet felölelve meséli el három howbutkeri család történetét. Megismerhetjük belőle a déli rabszolgatartó arisztokrácia életét, azt, hogy miután a polgárháború véget vetett ennek az életformának, hőseink hogyan építették fel újra az életüket. Hatvanöt évnyi történelem, háború, egy rendszer összeomlása, egy életforma megszűnése - és mindebbe ágyazva három család szerelemmel, gyűlölettel, titkokkal teli élete, mely az utánuk következő nemzedékek boldogságát is veszélybe sodorja.

Cora Carmack – Szerepváltás

Várható megjelenés: 2014.11.06.
Sorozat: Szakítópróba #3
Kiadó: Content2Connect
Oldalszám: 320
Ár: 2990.-

Néha teljesen el kell engedned magad, hogy megtudd ki is vagy igazán…
A legtöbb lány álma, hogy a főiskola befejezése után körbeutazhassa Európát. Gondtalanul, szülők nélkül és egy korlátlan hitelkártyával. Kelsey Summers sem kivétel ez alól. Ez lesz élete legnagyobb élménye… vagy legalábbis ezzel győzködi magát. Nem csak hogy élvezheti az életet kötöttségek nélküli kapcsolatokban, de még az apját is idegesítheti azzal, hogy felelőtlenül szórhatja a pénzét. Eddig minden a tervek szerint haladt. Kelsey éppen táncolni készül két magyar sráccal egy belvárosi romkocsmában Budapesten, amikor István (vagy Tamás?) megpróbálja megcsókolni és ez meg is történt. István kínos nyálban úszó csókja után elment Kelsey kedve az egésztől, ami felkeltette egy első osztályú amerikai szépfiú, Jackson Hunt figyelmét a bárpultnál. Kelsey fel akarta kelteni a srác figyelmét, de nem pont így tervezte.
Azonban a felszín alatt Kelsey magányát sem az alkohol, sem a bulizás nem képes elűzni, talán csak Hunt, aki néhány véletlen találkozás után rábeszéli a lányt, hogy utazzanak együtt, és meggyőzi, hogy az ivás helyett inkább a kalandot válassza. Kelsey minden új város és új élmény után egyre jobban magára talál, a szívét viszont lassan elveszíti. Jackson segítségével megtalálja az álmait és a vágyait, ám minél többet derít ki saját magáról, annál inkább rájön, milyen keveset tud a férfiról.

Anne Stuart – A Rettenthetetlen

Várható megjelenés: 2014.11.07.
Sorozat: A Rohan-ház #2
Kiadó: Harlequin Magyarország Kft.
Oldalszám: 292
Ár: 2495.-

Thomas Montague házáról jobb körökben csakis suttogva beszélnek. Az a hír járja róla, hogy bizonyos emberek rendszeresen összegyűlnek ott, hogy féktelen érzéki örömöknek hódoljanak. Olyan hely ez, amelyet egy szemérmes ifjú hölgynek messziről kerülnie kell. Charlotte Spenser színtiszta tudásvágyból mégis úgy dönt, elmegy egy orgiára, mert tanulmányozni kívánja a kicsapongó hölgyek és urak viselkedését. A házban a számtalan vendég között nem mással fut össze, mint Adrian Rohannel. Görög istenekére emlékeztető külsejével, ördögi vonzerejével a férfi korábban nem ismert vágyakat ébreszt a fiatal kékharisnyában. Amikor ráadásul szégyentelen ajánlatot is tesz neki, Charlotte meggondolatlan lépésre szánja el magát…

Nicolas Barreau – Álmaim asszonya

Várható megjelenés: 2014.11.15.
Kiadó: Park Könyvkiadó Kft.
Oldalszám: 192
Ár: 2990.-

Antoine-nak, a lelkes könyvkereskedőnek és meggyőződéses romantikusnak tíz telefonszáma és mindössze huszonnégy órája van, hogy újra megtalálja álmai asszonyát.
Antoine, a harminckét esztendős könyvkereskedő, aki hisz abban, hogy a regények a való életben is megtörténhetnek, kedvenc kávézójában egy nap megpillantja álmai asszonyát, aki mintha csak az égből pottyant volna oda. Antoine hezitál, nem tudja, hogyan szólítsa meg a nőt. Ám ekkor odalép egy másik férfi, és ezzel Antoine elszalasztotta a lehetőséget. Vagy mégsem? Kifelé menet az elbűvölő mosolyú, titokzatos nő leejt elé egy kártyát, rajta egy keresztnév, egy telefonszám és egy mondat: „Szívesen találkoznék magával.” Antoine elmondhatatlanul boldog. Kisvártatva kétségbe esik. A becses telefonszám egy ostoba baleset következtében hiányos lesz. Antoine azonban minden nyomon elindul. A szépséges ismeretlen kalandos keresése során a legkülönbözőbb emberekkel találkozik, Párizs legnyüzsgőbb és legcsendesebb pontjain. Az idő Antoine ellen dolgozik. A barátai bolondnak tartják. A szíve nagy szaltókat ugrik, egyiket a másik után. De Antoine nem adja fel…


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes