Várható megjelenések (21)

Jennifer Ashley – Hart hitvese

Nem hiszem, hogy hosszan kellene ecsetelnem az okait, hogy miért került fel ez a könyv a Várólistámra. A sorozat eddig megjelent három kötetét imádtam, egyértelmű, hogy Hart könyve is kell! Angolul már beleolvasgattam, de nem mertem teljes egészében elolvasni, hanem inkább úgy döntöttem, hogy megvárom magyarul. Szerencsére már nem kell sokáig várnom rá, hiszen a jövő héten már kapható lesz az újságosoknál. A könyvesbolti terjesztésre pedig október elejéig várni kell.



Lord Hart Mackenzie, Kilmorgan hercege a legidősebb Mackenzie fivér. Kemény és rettenthetetlen ember hírében áll – ugyanakkor családja elszánt védelmezője. Az is köztudott, hogy szeret sötét, nem szokványos gyönyöröknek hódolni – legfőképpen kurtizánok társaságában. Lady Eleanor Ramsay tíz évvel korábban Hart Mackenzie jegyese és titkos szeretője volt. Most úgy érzi, egykori vőlegénye segítségére kell sietnie, mert egy ismeretlen olyan fényképet juttatott el hozzá, amelyen a miniszterelnöki székért harcoló Hart anyaszült meztelen. A választások előtt pedig nem lenne szerencsés, ha ez a kép megjelenne az újságokban… 

2013.09.04.



Susan Mallery – Koktél és cseresznye

Az írónő a tavalyi év egyik meglepetése volt, legalábbis számomra. Még emlékszem arra a néhány pillanatra, amikor megjelent a Citrom és osztriga című könyve én meg azon vacilláltam, hogy megrendeljem-e vagy sem. Azóta eltelt időben egyre jobban beleszerelmesedtem az írónő könyveibe és szeptemberben a sorozat utolsó és egyben legjobban várt kötete érkezik magyarul!

2013.09.11.
Egyszerre felpörget és ellazít, mint egy tökéletes koktél!

Vodka-Martini
Dani Buchanan mindig mellőzöttnek érezte magát a családban, amíg Canfield szenátor el nem húzza az orra előtt a mézesmadzagot azzal, hogy a lány az ő titkolt szerelemgyereke, de szívesen látja a családjában.

Mojito sok jéggel
A szenátor nevelt fia és egyben kampánymenedzsre, Alex azonban lehűti Dani lelkesedését, és szinte nem is engedi őt az apja közelébe a választási küzdelem során, nehogy csökkenjenek a szenátor esélyei.

Piňa Colada
Alex azonban bódító hatással van a lányra, és a mocskos vádak, gonosz intrikák ellenére lassacskán meg kell tanulniuk bízni egymásban.


Rachel Vincent – Préda

Jelenleg két Vörös pöttyös sorozatot olvasok, ez az egyik. Abszolút jó döntést hoztam, amikor megrendeltem az első részt. A harmadik kötet a megjelenés óta várakozik rám, de hamarosan sort kerítik az olvasására, mert a negyedik rész előtt mindenképpen szeretném behozni a lemaradást!



Néha a macska-egér játék nem játék egyáltalán…
Játék? Naná. A falkám össztűz alatt áll, apám hatalma inog, a szerelmemet száműzték. Vagyis már hónapok óta nem láttam Marc szépséges arcát. Azonfelül, egy kismamával és egy mindentudó tizenévessel a nyakamon, nem is nagyon álmodozhatok róla, hogy hamarosan újra látom.
És a rég várt találkozást is tönkreteszi, amikor vad kóborok ütnek rajtunk. Most a csoportunkat fenyegetik, Marc eltűnt, és igazán minden eszemre és ügyességemre szükségem lesz, hogy megakadályozzam a családom végleges szétszakítását.

2013.09.15.


M.C. Beaton – Agatha Raisin és a tünékeny tündérek

Elérkeztünk a 10. részhez. Gondolta volna bárki is, hogy a kiadó tényleg meg fogja jelenteni a Agatha Raisin kalandjait, azok után, hogy Stephanie Plum sorozatát a 4. rész után abbahagyták? Szerintem nem sokan! Azt figyeltem meg, hogy molyon egyre többen rajonganak a bolondos és korosodó Agatha nyomozásai iránt, ami nem lep meg, mert  Miss Raisin kalandjait nem lehet nem szeretni!

James már megint felültette Agathát, aki haragjában egy javasasszony tanácsát követve az igaz szerelem nyomában Fryfam tündéri falvában bérel magának házikót.
Ám a faluban zajló furcsa történések sorozata egy csapásra szétzilálja a romantikus ábrándokat. Rejtélyes fények jelennek meg Agatha hátsó kertjében, majd értelmezhetetlen események sorozata veszi kezdetét. Mindennek tetejébe még Agatha hőn szeretett macskáinak is nyoma vész.
Aztán holtan találják a helyi földesurat.
Agatha nyughatatlan természete egy féltékenységgel és zsarolással megspékelt történetbe sodorja, miközben a gyilkos mindent elkövet azért, hogy Fryfamben tartsa a kíváncsiskodó Aggie-t – hullaként!

2013. szeptember
Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes